Hvad er NFC?

Hvad er NFC? NFC står for “Near Field Communication”. Teknologien fungerer på den måde at der sidder en NFC-chip i vores TechCard som når en NFC-læser (Smartphone, Scanner mm.) kommer i nærheden så overfører smartphonen en frekvens som vækker NFC-chippen og i retur sender chippen data til smartphonen. NFC er den mest energibesparende form for trådløs kommunikation.

NFC har derudover eksisteret siden starten af 2000 og er derfor ikke nogen “ny” teknologi. Dog bliver der hele tiden flere og flere måder i dag hvorpå teknologien kan bruges. F.eks. gør dit kreditkort brug af NFC når du bare kan lægge kortet ovenpå kort terminalen og betale. NFC bliver også brugt til at åbne/låse døre, tænde/slukke lys og kan faktisk fungere som en fjernbetjening for hvad end du kunne tænke dig – dit TV, dit køleskab, alt kan programmeres til at spille sammen med en NFC-chip som så udfører handlinger når den bliver scannet.

Hvis du kunne tænke dig at læse mere om NFC og komme mere i dybden med teknologien rådgiver vi dig til at klikke på linket nedenunder.